Надовго i глибоко

Знову чекаю, знову не йдеш,
Знову благаю небо.
Сльози дощами, їм нема меж,
Тільки в тобі потреба.
І час кудись біжить,
І як без тебе жить.

Приспів:
Надовго і глибоко,
Так щиро, так широко,
Кохання міцно обійма,
В руках своїх мене трима.
Надовго і глибоко,
Так близько, так високо,
Ці почуття, неначе дим,
Хто рідним був, той став чужим.

Знову по краю, знову сама,
Знову душа безкрила.
Гордість – не гордість, в серці зима,
Ще відпустить не сила.
І все йде, як іде,
Тебе нема ніде.

І час кудись біжить,
І як без тебе жить.


Рецензии