Забагато лайму
Нас пов'язала розлука.
Світів далеких змагання –
На двох нестерпная мука.
Хто, як, тепер і навіщо,
Назад вже не повернеться.
Сон залишається віщий,
І кислий присмак у серці.
Приспів:
Забагато лайму, забагато,
І кохання плаче винувато.
Зберегти його ми не зуміли,
Може, просто цього не хотіли.
Не відпускає минуле,
Тримає міцно майбутнє.
Вже наші дні промайнули,
Все, що було – не забутнє.
А біль стискає в долоні,
І почуття ділить навпіл.
Вина у серця в полоні,
Терпка, як лаймовий напій.
Свидетельство о публикации №119032805214