Рубiни

Це ти чи я,
Чи, може, просто так вийшло.
Не знаю, як –
Тепер з тобою колишні,
Вже відцвіли наші вишні.
Це роль чи знак,
Чи небо просто так хоче.
Любов-маяк,
Що світить вдень і щоночі,
Та у сльозах її очі.

Приспів:
Червоним кольором рубіни
Між нами розділили грані.
Кохання нашого руїни,
Тепер на серці тільки рани.

І ти, і я,
Кохання щире шукали.
Чужий-своя,
На диво в долі чекали,
Надію тихо плекали.
І ні, і так –
Не треба більше нікого.
Нестримний страх
Розкрив обійми широко,
Тривожить душі глибоко.


Рецензии