Перли

Я не повірила тим снам,
І не повірила даремно,
Я все ж хотіла так, напевно.
Низька цінам твоїм словам,
В них замість світла якось темно,
Все розумів ти так, напевно.

Приспів:
Красиво сльози, наче перли,
Я у намисто їх збираю.
Печаль душі вони не стерли,
І не відкрили двері раю.

Я відчуваю самоту,
Я відчуваю порожнечу,
Таку нестерпну холоднечу.
Біль набирає висоту,
У серце б'є так ворожнечьо,
Я їй ніяк не заперечу.

Життя моє, неначе тінь,
У почуттях знов заметіль.


Рецензии