Твоя-не твоя
Моє серце до болю ти краєш.
Почуттями ідеш по межі,
І без правил у щастя ти граєш.
Не кажи – не твоя, не кажи,
Я без тебе не зможу, ти чуєш.
Ми з тобою іще не чужі,
Все своєю рукою зруйнуєш.
Приспів:
Є тільки "ми",
Є тільки "разом".
І всі думки
Про нас й одразу.
Є тільки "так",
Є тільки "сила".
Любов, як птах –
То наші крила.
Не кажи, я прошу, не кажи,
І навіщо минуле тримати.
Все, що треба, знайди у душі,
І майбутнє – це просто кохати.
Твоя-не твоя, як мінливо,
Твоя-не твоя, так фальшиво.
Свидетельство о публикации №119032805197