Кохання поглядом своiм
На серці урагани.
Гнітить чужа вина,
Сіль падає на рани,
Навколо лиш тумани.
П'є кров мою печаль,
На струнах тихо грає.
Всі сльози під вуаль,
Нестримно час втікає,
Біль якось не минає.
Приспів:
Кохання поглядом своїм
По почуттях наскрізь стріляє.
Втрачаєм ми, перед усім,
Те головне, що раз буває.
Тебе я ще люблю,
Так повернути хочу.
Я небеса молю,
Щодня і що є ночі,
Твої лиш бачу очі.
Благаю самоту,
Ловлю себе на слові.
Повітря на льоту
Тримаю, наче волю,
Знов не в ладах з собою.
Свидетельство о публикации №119032805191