Краплями слiз
Що важливо мені – не важливо,
Тепер не важливо.
Що знайшли ми у снах – пропустили,
Щастя – стомлений птах, відпустили,
Навік відпустили,
І всі вогні загасили.
Приспів:
Краплями сліз кохання,
Краплями сліз у кров.
Не зберегли бажання,
Вперше, та як востаннє,
Втратили ми любов.
Краплями сліз – мовчання,
Краплями сліз у крик.
Поряд летить зізнання,
Ми не знайшли визнання,
Хтось з нас відстав, хтось встиг,
Не одні серед тих.
Що потрібно тобі – так надмірно,
Що потрібно мені – не потрібно,
Тепер не потрібно.
Що чекали від "нас" – знов без віри,
У полоні образ – тут без міри,
Вина тут без міри,
Ні ти, ні я не зігріли.
Свидетельство о публикации №119032805182