Шипами троянд

Я все розумію, не треба зайвих слів,
І не треба ділити те, що не ділиться.
Я вже не благаю, ти сам так захотів,
Відпускаю назавжди, серце осмілиться,
Іншим зігріється.

Приспів:
Шипами троянд по душі,
Шипами троянд по серцю.
Далекі, нерідні, чужі –
Та, може, колись минеться.
Шипами троянд у любов,
Шипами троянд у щастя.
Було й не було це немов,
Мовчать чи кричать – та власне,
Ми різні, вапевно, масті.

Я все розумію, не буде більше сліз,
І не буде "до завтра", ми вже не змінимось.
Я знов не чекаю, у почуттях узвіс,
Відпускаю назавжди, просто розійдемось,
Може, й зустрінемось.

Є ти, є я,
Немає нас.
Любов-маяк,
От тільки проти нас,
Все напоказ.


Рецензии