Весняний ярмарок

ВЕСНЯНИЙ ЯРМАРОК.
В місті Луганську ,
Ярмарок гудє.
Скриплять кравчучки,
Музика лунає.
Це наш Лутугінський райьон,
Співа про те,
Коли в житті,
Так весело буває.
Куди не глянеш:
Мясо, сало – МЕД!
І огірки і помідори,
І ось це все:
Везли!
З райьонів в центр.
Хто чим богатий,
На родючім полі.
У цей рік теж,
Засіяні поля.
Коли посіеш,
Завжди, ждеш врожаю.
Лутугінський райьон,
Знов заспіва про те,
Що у житті
- Так весело буває!
27 квітня 2013 року
Хор:
Коріневська Валентина
Костенко Валентина
Безуглова Лідія
Баянист:
Кіріченко Олексій.


Рецензии