Хтось

Дорога надихає
Думати чи мріяти
Про будь-що,
Чи про когось...

Коли знаходишся
Ти між двома світами,
Між "звідкись"
І "кудись"...

Народжується
Дивне відчуття,
Якому місце
Лиш в дорозі...

Що є на світі
Дивовижний дехто,
Кого ховаєш ти
Надійніше, ніж скарб...

В найпотаємнішій
Частині серця.
Що інколи й забудеш -
Хто там?..


Рецензии