Документальное подтверждение бл.. дства...

"После ограбления,хозяин
вытирает слезы,сопли,
кровь и говорит жене:
-"Галю,що нас обiбрали-
це-судьба,що мене
"буцькали"-теж судьба...
i те,що тебе згвалтували,
що поробиш?-Таки судьбина...
А те,що ти стогнала,-то вже
бл@дство!""


Юмор из "Одноклассников"



Не для всих життя-
е багатством,
I минае воно
моментом...
-"Що стогнала-то
справдi-бл@дство!"-
написали менти
в документi...


Рецензии