Каб мне Ваш розум пазаучора... Лучшие бел. афоризм
(( "Виктора Ефремова - афоризмы" в Стихи.ру.)) Заходите:
---------------------------------
* Каб мне Ваш розум пазаучора,
Не ведау бы я сёння гора!
* Знайшоу, альбо згубилася падкова, -
Заужды и усё у жыцци невыпадкова.
* ТОСТ : - Каб и я, и каб и ты
Не адкинуу капыты.
* Няма святых, дзе ходзяць грошы,
Няма святых , адны святошы.
* Каб засталось маё маим,
Плачу я зноу за усё и усим.
* Лепей карасик у сумцы,
чымсци щупак у думцы.
Свидетельство о публикации №119032505413