Любiть Украiну

Любіть Україну всім серцем, безмежно…
Любіть Україну, Вас Богом молю…
До кожної краплі, до кожної стежки…
Любіть Україну навіки свою…

І хай у посилі тім буде натхнення…
Бо ця Богом дана Свята є земля…
Любіть Україну душею і серцем…
Бо кращої в світі, такої нема…

Любіть Україну, чарівну веселку…
Душевну від Бога її красоту…
Нам Бог дарував скарб великий, безмежний…
Він вклав в Україну всю душу свою


Рецензии