Топа. Вс м прив т! Господарюю

Всім привіт! Господарюю.
Ось тепличка в мене є!
Тут живу і не горюю -
Все доступне, все своє!

Тато ось прийшов, покликав,
Я за ним швиденько мчу.
Десь там кіт щось промурликав?
Ні, здалося... Промовчу...

Щось смачне знайшов в землі я,
Не подобається вам?
Ну то й що? Адже малий я,
Все бажаю гризти сам!

Добре тут мені живеться,
Є свобода і любов...
Ну а кіт... хай хоч сміється,
Не завадить мені знов

Тут ходити, з вами поруч,
Гризти, гавкати і йти
По життю без тої свори,
Коли не потрібен ти...

Видеоролик: https://youtu.be/oFyv6Yorp7U
24.03.2019


Рецензии