Василь Хл бн ков-Братц мо. 2. 01. 2019 р

Народжені богами три брата.
Кров єдності.
Білий колір шкіри.
У лісах водять танці.
Поклоняються — перуну.
Там уві сні.
Батьки — батько, мати, дружини, діти.
Чекають їх рідня, вирушили на бій мужі.
Вони з мечами, кожен на коні.
Вірять у перемогу.
Роблять, крутять їх ворогів черепа.
Слов'янське братство на всі століття.


Рецензии