У пошуках затишку

Занадто шалена потужність у вітру:
Створив атмосферу якусь непривітну.
Здається, тріпочуть та рвуться вітрила;
Не вщухне ніяк невгамовна ця сила.

Дерева  хитаються  в п’яному танці:
Їх віти безсилі, приречені бранці.
Буває,  що падають  сліпо, опально
На землю, вже вкотре, багатостраждальну.

…Поводить нестерпно себе буревій,
Спасіння одне, щоб сховатись мерщій!
У пошуках затишку, миру, добра
Згуртуємось разом, прийшла вже пора!

23.03.2019


Рецензии