Поет... Кохання... Натхнення...

Я зміг би це... Я знаю – я б це зміг:
подати руку, викликать довіру,
сказати слів розкішних понад міру,
чуттєвість влити у кохання міх.

І винайти мільйон для тебе рим –
про рідні очі – неймовірно сильних,
щоби зізналась: «Лиш до тебе лину...»,
щоб всім сказала: «Щастя – тільки з ним...»

Я виклав би ікону з твоїх рис,
бо до Мадонни, й справді, ти подібна...
Та ця любов мені вже не потрібна –
бо я цей вірш уже створив колись...


Рецензии
Прекрасний твір! Успіхів!

Артур Грей Эсквайр   22.03.2019 00:30     Заявить о нарушении
Дякую, Артуре!

Миклош Форма   22.03.2019 12:23   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.