Ты, сынок, свое сэрц ны остужь

А то, іш, во ковлех прэ

Я не знаю, куда заглянуть,
Чтоб забрать своі ж деньгі, х!
Ібо, віш,  уж жыды гонды j тут
ЗакаліБрылы вэбыры.

Ты ля мні но авасны ж хоть чуть
І тылятко каб еслі
Гонды во j пудмігнуль:
О! Дак вірусы счэзнуть!

От пак лэгко зу7 укуснуть
С пар дарэмных цюкэрок:
Ты пісатель?! Ого! Так а ну ж
Уфгощеj фсеку зь нэчысць.

Ну, бо карточку мы мал тфую
Трохы но ексь помнэмо сь.
А потом забырэм оно рубль.
Ну, так на но пар месяцаф.

Технологіjкы ш нано повсюд:
Хочыш тантру во ф хару зь?
Ну, так капыльку ш хоць рызыкуj:
В сраку попу – і втаньцюj.

Ах, а кыш вашу матыр могуч!
Ах, воны нас прослежують!
А я во: но ж жую
Пусту морквынку в дедынкы.

...ну, дывы во: сеjчас позвоню -
І вырну фсе капеjкі зь


Рецензии