Малыш-Топа. Прив т, хрещена, так, вп знав
Тебе я, тож не буду гавкать.
Так, так, я тут охороняв
Моїх батьків і нашу хату.
Але побачив я штани!!!
Я гризти їх люблю безмежно!
Тож я іду! Мене лови!
Й ходи тут трохи обережно.
20.03.2019
Свидетельство о публикации №119032003807