Недiля, церква, сповiдь, дзвони

Неділя , церква  , сповідь , дзвони,
А в кандидатів  перегони.
Не йдуть у церкву помолитись-
Перед  людьми йдуть в груди  битись.

Людей  збирають ,  обіцяють.
Вони ж , бо , сорому  не мають:
Старців за гречку хтось  купує,
А хтось  брехню  їм  пропагує.

Один на одного  бруд лиють,
А  без води ще й кості  миють.
Не мають сорому ні граму.
Продать готові й рідну  маму.

Бідакам  важко  без корита,
Бо ще кишеня не набита.
Заставу  більше 2  мільйонів
Всі  жертвують для перегонів.

Огидно бачить їхні пики,
В вухах дзвенять  вже їхні крики.
Ганьблять вони всю Україну
І перетворюють в  руїну.

Та вже побійтеся ви  Бога!
Вам в пекло встелена  дорога.
Підіть до церкви й помоліться,
І врешті – решт вже схаменіться!

17.03.2019 р.


Рецензии