Батько iстини i правди
Шевченко завжди виступав.
Катували його і гнобили,
Та він віри ніяк не втрачав.
Батьком духу і сильної волі-
Шевченко таким саме є.
Він прагнув всім кращої долі,
І люд наш не спить – повстає.
Батьком борців всіх за волю
Шевченко для всіх нас постав.
Про злидні, кріпацтво й недолю
Він в творах своїх оспівав.
Батьком любові до краю
Шевченко себе проявив.
Ні хвильки він часу не гаяв -
Для нас він писав і творив.
Батьком й взірцем в своїй вірі
Шевченко був, є і будЕ.
Молитви його й наші щирі…
До нас краща доля прийде.
14.03.2019 р.
Свидетельство о публикации №119031909380
Так він насправді був доброю
людиною.
Хай щастить))
Дмитриев Александр Александрович 11.05.2019 12:34 Заявить о нарушении