Если б мой день начинался с тебя ukr. ver

Якщо б тільки з тебе почався мій день,
Я б цілував тебе кожну хвилину,
Щастя б пізнав, як маленька дитина.
Якщо б тільки з тебе почався мій день.

Я би зварив тобі каву зрання,
Два круасани із зібраним медом,
Кохати тебе - стало б більше, ніж кредо,
Якщо би тобою почав ранок дня.

Злилися би губи у прірві натхнень,
І все би cклалось, мов той образ в картину
І щастям для нас стала б, навіть, рутина,
Якщо б тільки з тебе почався мій день.

Теплим дощем стали б сотні пісень,
Я би зіграв тобі ніч на роялі,
Ми б відірвали весь світ від реалій,
Якщо б тільки з тебе почався мій день.

Раптом змінився б мій сон на міґрень,
Я би взмолився єдиному богу,
Якщо би з твоєю співпала дорога,
Якщо б тільки з тебе почався мій день.

Навіть святі не пізнають прощень
На тому святому далекому небі.
Як здорово було б, якщо би, як-небудь,
Якщо б тільки з тебе почався мій день.

Подарував би букет із мімоз
І цілував бі постійно долоні -
Спочатку твої, потім - нашої доні...
Якщо б то все було, насправді, всерйоз...

Нехай, навіть п'яний і впертий, як пень
Я би кохав щохвилини, щоночі...

Знов мій тремтячий невпевнений почерк:
"Якщо б тільки з тебе почався мій день..."

©VL | "Якщо б тільки з тебе почався мій день", 2016 рік


Рецензии