Всесв т Л ни Костенко. Вселенная Лины Костенко

З Днем народження!

Чумацький шлях та зоряні долини,
Вірши – зірки із сузір'я рими Ліни!
Як сяє світлом поетеса в Слові,
Вказуючи нам вірний шлях Любові!


Рецензии