Нема н панщини, н пана
Ні каторги , ні заслання.
Натомість є нікчемна влада,
Є плач і кровопролиття.
Нема ні панщини , ні пана,
Ні підпанків , ні паничів.
Натомість є суцільна рана,
Людське озлоблення і гнів.
Нема ні панщини , ні пана,
Панських угідь і кріпаків.
Натомість є від влади зрада,
Й лиття пустих брехливих слів.
Нема ні панщини , ні пана,
Ні слуг , ні служниць , бунтарів.
Натомість є Вкраїна рвана,
Байдужість влади й людський гнів.
14.03.2019 р.
Свидетельство о публикации №119031900114
І пани, і угіддя, і бунтарі...
Все те саме, тільки на новий лад!
Віки не вчать нас нічому, нажаль.
С повагою,
Дмитриев Александр Александрович 11.05.2019 12:44 Заявить о нарушении