знатиНезнайку

Він схожий на звук - і в такій неймовірній палітрі,
Що у просторі цьому, здається, немає межі.
Його очі - повні зірок, думки - переважно, світла,
Долоні - свободи, вітру.. й Душі.

З наших дорожніх тем: «ти з якої казки?»;
Масті; проекти; мрії; якийсь «компроміс»;
Сміх (не пали мене з чаєм, будь-ласка);
Ключ розвідний; ключ від дому; фен (відчепись!)

«Акуна матата»; лебідь; хокей.. - Всі ці байки
Я просто складаю рядками - в пакет-«флешбек».
Ти - рівномірне тривимірне щастя, нема шо тут знати, Незнайка.!
Дяка за тріп!
                (й за мій новий улюблений трек)

Shteel. для Алексея Бадики (за Львов)
10.03.2019

Arctic Monkeys « I wanna be yours »


Рецензии