Х ба ж то люди ви поглохли?
Весна! Прокиньтеся! Не спіть!
Вчимо вже третій тиждень ноти,
Аби вас врешті розбудить!
Ви ж впали в сплячку, мов ведмеді,
Не докричишся вам за мить.
Гей, джентельмени всі і леді!
Пора настала вже! Любіть!
Картинка из интернета
17.03.2019
Свидетельство о публикации №119031803886