816. Ранок

         Засяяв густо небосхил,
         Там ранок сонце зустрічає.
         Та радість сонячних вогнів,
         Промінням довгим розкидає.

         На травах ожила роса,
         Мов оксамит хто розгубив.
         Яка чаруюча краса.....
         І соловей пісні завів.


Рецензии
Чудово Нина!!! мира и счастья...

Александр Канторович   22.03.2019 12:45     Заявить о нарушении