Вибори перегони

Вибори  і перегони.
Ні  сорому,  ні  перепони…
Лиш обіцянки  й  дурні гасла,
В вогонь все лиють більше масла.

Вибори  і перегони.
Де МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ?
Чому війну не зупиняють?
На що вони весь час чекають?

Вибори    і перегони.
Лиш бандюгани,безлад,зони.
Лиш над людьми усі сміються,
Ніяк вони не схаменуться.

Вибори   і перегони.
Поодягали всі корони.
Лиш один одного паплюжать,
Бо з головою ,геть ,  не  дружать.

Вибори  і  перегони.
Нема їм  справи до полону.
Про людське око роблять викуп,
А люди молять душі  криком.

Вибори  і перегони.
Корито бачать  лишь бездонне.
За це  мільйони вони вносять
Й голосувать за них  лиш просять.

Вибори  і  перегони.
Ладні бити  навіть  в дзвони,
Ладні матір продавати,
Лиш  аби їх обирати.

Вибори  і  перегони.
Літаки  і танки ,  й  дрони,
Щоби  тільки їх почули,
Й вони обраними  були.

Вибори   і перегони.
Цукор,гречка ,  макарони,
Газ , вугілля ,  сірники…
Зроблять все , лиш – навпаки.

Вибори  і перегони.
Євро ,  долар, гривня ,  крони.
Зовсім  сорому  не  мають,
Й що таке  честь -  вони  не  зають.

11.03.2019 р.


Рецензии