Свiтлiй памiятi бiйця

Світлій пам'яті бійца-розвідника
  Віктора Олександровича  Сівак,
з міста СокАль, на Львівщині.

О, Боже зупини війну,
Щоби скінчились муки,
Дай нам надію-новину
Та майбуття онукам.

Боєць загинув молодий
За неньку Україну.
Страшний його останній бій
Привів у домовину…

Як жаль, що парубок прожив
На Білім Світі мало:
Не доспівав, не долюбив…
Всі мрії обірвало.

В очах батьків – пекучий сум,
СокАль весь у тривозі,
Та відійти від болю, дум
Ніхто із нас не в змозі…

Автор  Геннадій  Сівак.
16  березня  2019 року


Рецензии
Зворушливий вірш, Геннадію. Хай Бог зупинить війну.
З найкращими побажаннями,

Оксана Федишин   19.03.2019 14:34     Заявить о нарушении
Дякую Вам!!!

Геннадий Сивак   19.03.2019 21:46   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.