next to you... dark love...

Ты — Изнанка Меня — моих Страхов|Желаний,
Ты — Изнанка Меня — Темноты и Дрожи,
Ты — Изнанка Меня — Что не может, но Хочет,
Ты — Изнанка Меня — Часть Того...
Что Уже — Без Тебя — Не|Может...

.................................... how did you find, who I'm,
.................................... from where are you...
.................................... how you can see me
.................................... & now I'm next to you...

© Olga Karpilova  «next to you: dark love...»


Рецензии