ДА АЙ!!!

Дай!... -  Говорит  человек... -

   - Ии иИ - ОО!!!... -  ПО ОО МО ЩИ Ии -  ПЪРО ОО СИ ИТ!!!... -

Аа - ВЕ ЕДЬ - Ээ ТО ОО!!!... -  ОБ РА Аа ЩЕ ЕНИ ИЕ - КЪ - НА АМ!!!... -

   -  ДА АЙ!!!... - ДА АЙ - ЧЕ ЛО ВЕ КЪ!!!... -              (АЙ = I)

   -  ТЕ БЯ Яя!!!... -  МА АТЬ - ЗЕ МЪ ЛЯ Яя!!!...         (ДА)

   -  ПЪРО ОО СИ ИТ - ПЪРО ОО СИ Ии ТЪ!!!... -       (ДА АЙ)

      ТЪ

   


Рецензии