Рамиз Гусарчайлы - Аьшкьнан рякъ

              Рамиз ГУСАРЧАЙЛЫ

                ***
   Валлагь, му рякъ ву аьшкьнан,
   Гъяра пну – ккудубкIдарки.
    Гъадабгъуз ккаш, гъадабгъ жан -
    Йиз гъаршувал адарки.

Варж йишв гюзет гъапIунза,
Дюзвал дюзди гъибтунза,
Улариъ йишв гъабгунза -
Улариъ дургурдарки…

Гьар уьзрин дад кубкIунзуз
Начди, кин кади дарзуз,
Накьвдихьанра гучIурдарзуз –
Ликри гъягъидарзаки…


ИлтIибкIур Э.Аьшурбегова


Рецензии