В моiй душi два грiшника мочать одного святого

множу на нуль
ці помисли
ці чарівні вогнища з пекла
в моїй душі два грішника мочать одного святого
але ця лють у формі дракона
нічого не може зробити з тим хто підходить до неї
i по доброті душевній справляє малу нужду в кровожерну пащу
i тоді дракон захлинається в летаргічний сон
cпі навік
мій Баальбек
так важко тебе не турбувати
але я спробую


Рецензии