Бог простить

Бог простить і я прощаю,
Дякую тобі.
Твою душу обіймаю,
Як вона в журбі.
Змиють дощ й весняні грози
Рій твоїх думок
І очистять душу сльози,
Й задзюрчить струмок.
Відпускаючи образи,
Кривдників прощай.
Зникне гніт тої зарази,
Спокій відчувай.
Тиша у душі - це сила,
Легше тоді жить.
Душу ти свою омила,
Як змогла простить.

       


Рецензии