Ultima scrisoare
In plicul gol eu care am virit-o.
Soarele apune sau rasare,
Nu inteleg femeia, care am iubit-o.
S-a mozolit din lacrima pe foae,
Acele linii drepte desenate,
Sarata apa, cuvintele indoaie,
Persoanei dragi o vorba destinata.
Demult s-a terminat a cea cerneala,
Acel stilou demult s-a aruncat,
Sa nu mai stam acum la indoiala,
Mesaj astept mereu, nu ai lansat?
Sufletul demult nu ma mai doare ,
Nu mai trimit postasul indarat,
Tu nu mai rupi un plic cu nerabdare,
Cu " de tipar " noi scrim acum pe internet.
Свидетельство о публикации №119031309469
Красный Рыцарь 13.03.2019 23:18 Заявить о нарушении