De ce frate?

             05.03.2019.
              CHISINAU
              (Mold.)
Ce m-as face fara tine draga fratioare?
Viata-i scurta si se perde undeva in zare...

Lasa-n urma amintirea clipelor frumoase,
Care le-am trait cu drag in casa parinteasca.

Alergam desculti prin iarba veseli si vioi,
Unde-i  clipa sfanta,draga?s-ontoarcem inapoi..

Sa mai fim iar impreuna,cum eram odata,
In ograda stramosasca,la mama si tata.

De parinti noi ascultam si-i asteptam sa vina
Cu-n sarut,c-o alinare,cu inima blajina...

Ne imbratisau cu dor si cu vorbe bune,
Iar astazi ne dusmanim,de ce frate?-spune.

Haide sa uitam mania,care n-am avut-o,
Sa punem capat dusmaniei,care n-am stiut-o,

Sa traim frate frateste,cum traiam odata...
In gradina inflorita,la mama si tata.


Рецензии