8 Березня - свято ж ноче
Лунають вітання, пісні.
Кожна жінка почуть це все хоче,
Й щоб це було не тільки вві сні.
8 Березня – свято жіноче.
Всі квіти землі для жінок.
Подарунки всі приймуть охоче,
Й привітання сплетуть у вінок.
8 Березня - свято жіноче.
Сонце лагідно світить для них.
Про це навіть журавлик клекоче,
Навіть вітер нічний уже стих.
8 Березня – свято жіноче.
Неймовірний весняний цей день.
Хай отримає жінка все те , що захоче.
Й таким нехай буде кожнісінький день.
08.03.2019 р.
Свидетельство о публикации №119031209452