Свiтлiй памятi майора Вiталiя Павловича Вiнiченко

Світлій   пам'яті  майора Віталія Вініченко, героя з міста Жмеринка.



Долі нам не вибирати,
Серед   снів і мрій…
Як  чекала сина мати,
Марився він  їй…

Був   незламним   та сміливим,
На передовій,
Прикордонником  кмітливим,
Йшов останній бій…

   Та на жаль  не повернувся,
Серцем відчував…
В мить останню посміхнувся,
Начебто  все  знав.

Пам'ятає Україна,
Відданих  синів,
Що загинули безвинно,
Ллються сльози вдів…

Пам'ять   вічна, горе людям
В рідній стороні,
Світ  загиблих не забуде,
Де ж кінець війні?




Автор  Геннадій    Сівак.
12  березня  2019 року.


Рецензии
Будь проклята война, столько людей загубила!
Замечательное посвящение, Геннадий!

Мария Синичка   13.03.2019 20:42     Заявить о нарушении
Спасибо Машенька!!!

Геннадий Сивак   13.03.2019 22:40   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.