Сiмейний затишок
в день народження
Ти в апостольське число,
Щойно завеснилось,
З миром, радістю й добром
Для щастя народилась.
Сину - дітей, діду - внуків,
Всім -- тепло й заботу,
Щире серце, добрі руки,
Ласку, мир і спокій.
Коли любиш і любима
Дітьми, чоловіком,
Маєш дружную родину -
Час іде без ліку.
На все його вистачає
В ритмі і напрузі:
Зустрічаєш, проводжаєш
Родичів і друзів.
В перукарні, у спортзалі,
В музеях, в театрі -
Скрізь в сімейному загалі:
Діти, мама, тато.
Дім завжди, як повна чаша,
Скрізь й завжди, мов дома,
Всім красива, мила, наша,
Рідна чи знайома.
В Україні, за кордоном,
Де сім’я мандрує,
Їм немає перепону :
Їдуть, бачать, чують.
Вся в турботах і заботах,
В щирім спілкуванні,
В гостях, вдома, на роботі,
В часи пізні й ранні.
Сама щастя щире маєш,
Всім рідним даруєш,
На життя їх надихаєш,
Поважаєш, любиш.
Міцна сім’я - міцна держава
В славній Україні
З Богданою та Богуславом,
Моїм любим сином.
Хто дає, тому й дається
І хто щиро любить -
Щастям та любов озветься
І Бог не забуде!
Від свекра поетичного пера -
З днем народження вітання,
Здоров’я, любові і добра
Та всі найкращі побажання!
12.03. 2019 р. Київ
Свидетельство о публикации №119031204914