Моя перша любов i остання
Вже на зиму життя повертає,
Тільки справжнє кохання не гине,-
Серце втоми в коханні не знає.
Розквітають сади навесні,
У серцях розквітає кохання,
Ти так часто приходиш у сни, -
Моя перша любов і остання.
Сад забути не можу квітучий,
У весільнім цвіту вишні білі,
Поцілунки солодкі, жагучі,
Твої очі ласкаві і милі.
Розквітають сади навесні,
У серцях розквітає кохання,
Ти сьогодні наснився мені -
Моя перша любов і остання.
Вже давно наші весни минули,
І не все склалось так, як хотілось,
Та кохання своє не забули,-
В долях різних воно залишилось.
Розквітають сади навесні,
У серцях розквітає кохання,
Ти приходиш тепер лише в сни,-
Моя перша любов і остання.
Свидетельство о публикации №119031210038