Вiтер i нiч

Ніч - оберіг
Все поглинає
То усміхнеться місяцем
Чи зорями заграє...

Хмарини темряви
Заполонили вись,
Помрякли промені,
Щоб вранці проявитись.

Ріка тремтить
Як вітер виє.
То стухне вже,
То ніби свірипіє
Пробуджуюючи стомлену траву,
Порушуючи шумом тишy


Рецензии