***

Я пригорнусь до тебе, любий,
Менi так гаряче сьогоднi:
Твоi тюльпани та троянди
Торкаються душi стократ.

Стократ шерочеш про кохання.
Стократ втiшаю я тебе.
Твоi мiмози нече вiтер теплий.
Ти квiтiв подарував менi корзину
На день Шевченка.

Я плакала тихо...
Немов торкнулась стiни Плача.
Котилася сльоза - поета доля складна.
Берези, тополi, ялини
Гудiв вiтер Украiни,спiвали пicнi кобзаря.

Дивнi я бачила картини:
Щасливого я бачила кобзаря,
Палкi кохання, дивну волю,
Холсти... малюючий поет...

Я пригорнусь до тебе ,любий,
Ти квiтiв подарував менi корзину.
Весни щасливоi букет...


Рецензии