З Днем народження, Кобзарю
України син й пророк.
Я і впевнена ,і знаю-
Дав ти приклад і урок.
З Днем народження , Кобзарю ,
Ти для нас усіх взірець.
Ти в очах наших , Кобзарю ,
Мови рідної знавець.
З Днем народження , Кобзарю,
Кожен вірш , немов дитя,
І у своїм , й в чужім краю
Нелегким було життя.
З Днем народження , Кобзарю,
Оспівав ти все в віршах,
Батько слова ти , Кобзарю,
Був ти теж у кріпаках.
З Днем народження , Кобзарю,
Доля була нелегка.
Ти з гори в Черкаськім краю
Поглядаєш звисока.
09.03.2019 р.
Свидетельство о публикации №119030909465