Очi твоi

Очі твої, немов дві намистинки,
Що манять до себе і вдень, і вночі.
Вони, мов на квітці роси дві краплинки,
Мов перли на перстні на твоїй руці.

Очі твоїї, мов  дзеркАла красиві.
В них можна побачить душі всю глибінь.
Вони не лукаві, а й просто звабливі,
Вони, немов рік швидкоплинних бистрінь.

Очі твої, наче два самоцвіти,
Які виграють і на сонці, й в тіні.
Вміють вони і кохать, і радіти,
Хоч трапляється так, що бувають сумні.

Очі твої, мов волошки у полі,
Очі твої, наче  неба блакить,
Очі твої, мов однакові  долі...
Неможливо ті очі аж ніяк не любить.

07.03.2019 р.


Рецензии