Бахтлу хьуй

Сегьер-сегьер гьевесдивди ацlанвай
Муркlадин сирсилри сесерни хуш я.
Ракъин нурар алтадзавай, ксанвай
Тlебиатни гуьзел, тlарам са руш я!

Живед кьулай, сифте, назик цуькверни
Савкьат я квез гатфарин - ша, кьабула!
Куьн патал я цава гевгьер-гъетерни,
Куьн тахьайтlа цав гьамиша рагъул я.

Шадзава руьгь гатфарин хуш сесери:
Сад я мурад,-Бахтлу хьурай гуьзелар!
Чlур тавурай гуьгьуьлар пис дердери.
Куьн я вири - рикlин гьевес, гъезелар!

Хиялрикай гуьлуьшан бустан хьурай!
Ашкъидикай хиялриз дарман хьурай!
Лайихбурни куь чандиз къурбан хьурай!
Япара куь ширин-ширин ван хьурай!


Рецензии