Мартдин сувар
Квез,зи вахар мубаракрай!
Далудихъ куьн хьурай лувар,
Квез,гьар са югъ мубаракрай!
Куьн галачиз жедач гатфар,
Ам руьгьдикай ибарат я!
Акъуд куьне цуьк чан вахар,
Шукур Аллагь, имарат я!
Ухшар я куьн цуьквериз къе,
Гатфар кьиляй экъечlнавай!
Икрам ийиз эллериз къе,
Истеклу яз эгечlнавай!
Дишегьлийрин сувар я къе,
Квез,я рушар мубаракрай!
Ярар-дустар аваз кlвале,
Къенин сувар мубаракрай!
Свидетельство о публикации №119030709157