Рiдне мiсто
Морською хвилею душа бринить.
А небо над водою чисте-чисте:
Дзеркально відбивається блакить.
Зникають чвари у дворах стареньких,
Одеса стала трішечки не та;
Здебільшого, розмови коротенькі,
Лишилася одеська простота.
І посмішка відтінюється сумом,
Бо сміх у можновладців кличе лють.
Сміятися, панове, це ж розумно,
За сміхом одеситів впізнають.
Найкраще, найулюбленіше місто,
Про тебе добра слава лине в світ!
А сонечко ласкаве, променисто
Для радощів дарує нам привіт.
Свидетельство о публикации №119030505829