Мо життя-мо думки

Тихо,  як  тихо  на  дворі,
Лише місяць заблудився в зірках.
Я з своєю душею веду розговори,
І  потайки  літаю  в  думках.

Тихо,  як  тихо  на  дворі,
Лише  вітер  вербою  колише.
Так серденько моє незнає покою,
Думка  думку  ніяк  не  залише.

Тихо,  як  тихо  на  дворі,
Невгамовний кричить цвіркунець.
Я вертаюсь в минуле своє мимоволі,
І в той день,коли йшла під вінець.

Тихо,  як  тихо  на  дворі,
Б'є  по  грудях  запах  трави.
А  душа  немов  ехо  гуляє по полі,
І  збирає  у  вінок  всі  думки!!!


Рецензии