Я люблю тебе
Я тобі даруватиму рими.
Я у долі тебе відмолю
молитвами, як небо, старими.
Я люблю тебе тихо, до сліз,
як уміють любити лиш діти.
І мені ти ввижаєшся скрізь,
щоби руки мої обігріти.
Закружляє навколо весна,
і проллється дощами додолу.
Божевілля моє не мина -
і нехай не минає ніколи.
Все між нами насправді, як є.
Як же, Господи, хочеться квітів.
Я люблю тебе, сонце моє.
Я не можу тебе не любити.
Свидетельство о публикации №119030410139