В очiкуваннi весни

Шалене, потужне, повітряне коло
Несеться зі швидкісним рухом  навколо.
Жбурляє сухі, почорнілі листочки.
Оголені віти згинаються мовчки.

Та прикро, бо день березневий сьогодні.
Змінитись на краще весною вже згодні.
Ось тільки погода – така навіжена!
Лютує у парі із вітром скаженим.

Втомилися люди: хвороби та холод,
А пташкам, собакам терпіти ще й  голод!
Покличемо: «Весно! Приходь, не барися!
По справжньому, тепло до нас усміхнися!».

01.03.2019


Рецензии